Nainen, näin viettelet miehen sanomatta sanaakaan

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kehonkielellä on suuri merkitys flirttailemisessa varsinkin silloin, kun toiseen tutustuminen on alkutekijöissä ja pari on päässyt vasta ensimmäisiä kertoja toistensa juttusille. Women’s Health -lehti kertoi kehonkielestä, jonka avulla naiset voivat ilmaista ilman sanoja miehelle olevansa kiinnostunut.

1. Kädet vartalon sivulla

Pidä kädet vartalon sivulla tai lanteilla, koska se viestii ystävällisyydestä ja lähestyttävyydestä toisin kuin esimerkiksi käsien pitäminen puuskassa.

2. Hyvä kulma

Pidä leuka korkealla äläkä kallista päätäsi alas. Ujous voi olla joistakin miehistä kiehtovaa, mutta tutkimusten mukaan miehet viehättyvät naisten kasvoista enemmän kun ne ovat hieman yläviistossa.

3. Korot

Korkokengät saavat jalat näyttämään pidemmiltä ja hoikemmilta, minkä lisäksi ne saavat lantion kääntymään työntäen takapuolta ulospäin. Korkokenkien luoma asento saa miehissä aikaan positiivisen reaktion.

4. Liiku

Baarissa kannattaa liikkua sen sijaan, että pysyttelisi paikoillaan. Liikkuminen viestii miehille, että olet vapaa ja valmis tutustumaan uusiin ihmisiin.