Platinaa myynyt Big Sean esiintyy Blockfesteillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereelle 19. – 20. elokuuta järjestettävä kaupunkifestivaali Blockfest laajentaa artistikattaustaan jälleen. Aiemmin julkistettujen yhdysvaltalaisnimien A$AP Rockyn, G-Eazyn, Nasin sekä Travi$ Scottin seuraan liittyy nyt Detroitissa varttunut hiphop-tähti Big Sean.

Kanye Westin kanssa läheistä yhteistyötä jo kymmenen vuoden ajan tehnyt Big Sean tunnetaan erityisesti viimeisimmästä albumistaan Dark Sky Paradise, joka singahti heti ilmestymisviikollaan Billboardin albumilistan kärkeen ja myi platinaa. Räppäri-tuottaja on ajankohtainen, sillä häneltä ilmestyi huhtikuussa yhteinen Twenty88 EP R&B-laulaja Jhené Aikon kanssa, minkä lisäksi Big Sean valmistelee parhaillaan neljännen soololevynsä julkaisua.

Samassa yhteydessä Blockfestin kotimaiseen kattaukseen on julkistettu uusia nimiä ja erikoiskeikkoja. Viimeisimmällä albumillaan kultaa jo ennen sen julkaisua myynyt Mikael Gabriel sekä niin ikään viikonloppuna uudesta Amen-singlestään kultaa pokannut Kasmir liittyvät ohjelmistoon.

Ekown, Graciaksen sekä Noah Kinin muodostama The Three Smiths nähdään harvinaisella keikalla ja albumilistan kakkoseksi uudella levyllään noussut Sairas T sekä OD Kokemus esiintyvät yhdessä. Lisäksi Chrizayn, Djangomaynin, Kingfishin, Specksin sekä Petipetin muodostama nuori helsinkiläiskollektiivi yhdistää voimansa Yungin Takeover -nimiseksi showksi.

Aiemmin Blockfesteille on julkistettu esimerkiksi Cheek, JVG, Elastinen, Paperi T, Eevil Stöö ja Reginan kanssa esiintyvä Ruger Hauer. Artistikattauksen kaikki nimet esiintymispäivineen löydät festivaalin kotisivuilta www.blockfest.fi.