Miehet meikkasivat tyttöystävänsä – ei mennyt ihan maaliin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meikkaaminen ei ole niin helppoa kuin miltä se saattaa välillä näyttää. Miehet eivät aina pysty ymmärtämään miten naisilla voi mennä niin kauan kylpyhuoneessa laittautuessaan, minkä vuoksi poikaystävät saivatkin nyt mahdollisuuden meikata omat tyttöystävänsä.

Kolme pariskuntaa otettiin kokeiluun, jossa miehet laitettiin meikkaamaan heidän tyttöystävänsä. Miesten tuli toisintaa heidän tyttöystäviensä kasvoilla aiemmin ollut meikki mahdollisimman tarkasti käyttäen samoja tuotteita kuin naiset.

Miehet hämmentyivät jo ensimmäisestä tehtävästään, mikä oli pohjustuksen tekeminen. Mustat rajauksetkaan eivät menneet aivan sinne minne niiden tuli mennä, minkä lisäksi miesten levittämä huulipuna oli maalattu selkeästi yli huulten rajojen. Miehet itse vaikuttivat kuitenkin melko tyytyväisiltä suorituksiinsa.