Kun Pokemon-fanitus menee pitkälle – alusvaatteet fanin pakkohankinta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Juhlavuoden kunniaksi myymälät ja verkkokaupat ovat ottaneet myyntiin useita Pokemon-aiheisia tuotteita. Yksi erikoisimmista tuotteista ovat olleet Pokemon-alusvaatteet, joissa esiintyy muun muassa animaatiohahmo Pikachu.

Sen sijaan, että alusvaatteet olisivat seksikkäitä ovat ne enemmänkin sööttejä. Pokemon-fanit ovat olleet innoissaan rintaliiveistä, alushousuista ja kylpyviitoista, joissa Pikachu esiintyy. Pokemon täytti tänä vuonna 20 vuotta ja sen kunniaksi myyntiin on tullut laaja valikoima erilaisia asusteita.

Metro-lehden mukaan Pokemon-alusvaatteita on myynnissä muun muassa Yammy Mart -verkkokaupassa. Pienistä pehmoleluista räätälöidyt rintaliivit eivät ole kovinkaan käytännölliset, sillä niiden erikoinen muoto näkyy päällysvaatteiden läpi. Siitä huolimatta vaatemalliston uskotaan menevän hyvin kaupaksi.