Prinssi Harry kääri hihansa – auttoi rakentamaan koulua Nepalissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Himalajan vuoristossa matkaillut prinssi Harry on tehnyt viime hetken muutoksia lomasuunnitelmiinsa. Hän on nimittäin pidentänyt matkaansa Nepalissa osallistuakseen englantilaisen Team Rubicon -hyväntekeväisyysjärjestön projektiin.

Veteraaneista koostuva Team Rubicon oli rakentamassa Nepalissa koulua maanjäristyksessä sortuneen tilalle. Kun Harry kuuli kuusipäiväisestä urakasta, hän halusi osallistua rakennusprojektiin.

Veteraanien ja paikallisten hyvintekijöiden tavoin Harry ahkeroi rakennustyömaalla pienten nepalilaiskoululaisten hyväksi. Prinssi Harryn hyväsydäminen tempaus on ihastuttanut ihmisiä ympäri maailmaa. Team Rubiconin ja heidän apunaan olleen kuninkaallisen vahvistuksen ansiosta nepalilaisilla lapsilla on jälleen koulurakennus, jossa opiskella.

Prince Harry joined Team Rubicon volunteers in Nepal to help the people of a remote village whose community had been destroyed by the 2015 earthquake. Prince Harry stayed in the country to work on the reconstruction project at the end of his recent official tour. Team Rubicon helped villagers with the ongoing temporary rebuild of their school, so the children can have adequate education facilities before the monsoon season arrives. The charity uses the skills and expertise of military veterans to support local communities in the aftermath of natural disasters. It also gives veterans an opportunity to serve again and, in some cases, a way to adjust to the challenges of civilian life. Read more about their work at www.teamrubiconuk.org

Kuva, jonka Kensington Palace (@kensingtonroyal) julkaisi