Roxette lopetti keikkailun – ei enää koskaan esiintymislavalle?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin popyhtyeisiin 1990-luvulla jonkin aikaa lukeutunut Roxette on joutunut perumaan kaikki tulevat keikkansa. Käytännössä tämä tarkoittaa, että suosittua yhtyettä ei enää nähdä keikoilla myöskään ensi kesänä. Keikat peruttiin vokalisti Marie Fredrikssonin lääkärin suosituksesta.

Fredriksson sairastui 2000-luvun alussa syöpään ja on taistellut sairautta vastaan pitkään. Laulajatähti on kuitenkin toipunut kuntoon ja viime vuosina ahkerasti keikkaillut ympäri maailmaa. Viimeksi Roxette nähtiin Suomessa viime kesänä Wasa Open Airissa.

Uutta musiikkia yhtyeeltä on kuitenkin pian luvassa. Roxetten uusi albumi Good Karma julkaistaan 3. kesäkuuta. Ensimmäinen single It Just Happens julkaistiin reilu viikko sitten. Kuuntele biisi täältä.

Ruotsalaiset Marie Fredriksson ja Per Gessle perustivat Roxetten vuonna 1986. He kohosivat maailmanmaineeseen vuonna 1989 singlellään The Look. Roxette on myynyt 85 miljoonaa albumia, julkaissut 51 singleä ja sillä on hallussaan neljä US Billboardin ykkössijaa.