Aasi huomasi miten riippukeinua käytetään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläimet osaavat ottaa yleensä todella rennosti ja nautiskella päiväunia aina silloin kun väsymys sattuu niihin iskemään. Onneksi pieni aasi oli juuri unen maittaessa riippukeinun luona, jolloin se pääsi nauttimaan mukavista päiväunista ulkona.

Videolla nähdään hellyttävä tilanne, jossa pieni miniatyyri aasi on löytynyt ulkona olevasta riippukeinusta. Pikkuinen aasi nukkuu pienellä kerällä riippukeinussa ja nauttii siinä todella tyytyväisen näköisenä ulkoilmasta ja auringonpaisteesta.

Pixia Farms -tilalla Teksasin Crowleyssa asusteleva Pistol Pete -niminen aasi osaa ottaa rennosti ja nauttia elämästä. Aasi oli nauttinut makoilusta niin paljon, että Pistol Peten pois ottamisen jälkeen se oli yrittänyt hypätä riippukeinuun vielä uudelleen makoilemaan.