Näyttelijöiden erikoinen haastattelu – kysymykset Google-hausta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisiä kiinnostaa julkisuuden valokeilassa paistattelevien henkilöiden elämä. Jonkin asian askarruttaessa mieltä moni turvautuu yleensä Google-hakusanapalvelun puoleen etsiessään vastauksia mitä erikoisempiin kysymyksiinsä.

WIRED-sivusto on kuvannut videon, jossa näyttelijättäret Melissa McCarthy ja Kristen Bell saavat tietää millaisia heitä koskevia asioista ihmiset etsivät internetistä Googlen avulla. Kävi ilmi, että faneja kiinnostaa kaikki aina naisten ruokailutottumuksista luonnolliseen hiustenväriin ja tatuointeihin saakka.

Melissa McCarthy ja Kristen Bell saivat lukea ja vastata kysymyksiin, joita ihmiset ovat eniten yrittäneet Googlen avulla saada selville. Naiset yllättyivät siitä miten henkilökohtaisia asioita ihmiset ovat yrittäneet etsiä, mutta vastasivat kaikkiin kysymyksiin kuitenkin rehellisesti ja omalla hauskalla tyylillään.