Nuorena on vitsa… Näin taaperot aloittavat työnteon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viikonloppuna moni viettää töistä vapaata ja kerää voimiaan tulevaa viikkoa varten. Jostain syystä hyvin levätyn viikonlopun jälkeen maanantai voi kuitenkin tuntua raskaalta. Perheen pienimmät eivät tiedä vielä vanhempien töistä juuri mitään, mutta näyttävät myös tuntevan maanantain nahoissaan.

YouTube-videolla nähdään hauska kooste, jossa lapset tekevät töitä. Lapset ovat ilmeisesti nähneet vanhempansa töissä ja ottaneet heistä mallia, koska monilla lapsista näyttäisi olevan täysin hallussaan se miten töissä käyttäydytään.

Videolla pienet raskaan työn puurtajat tekevät tärkeitä töitä tietokoneella, kävelevät työsalkku kädessään töihin, puhuvat puhelimessa ja tekevät selvästi tärkeitä päätöksiä. Onneksi näiden arjen sankareiden ei kuitenkaan vielä hetkeen tarvitse tutustua oikeaan työntekoon.