Räppäriltä raju ulostulo: ”Orjuus on laitonta, vapauttakaa Kesha!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Kesha haastoi musiikkituottajansa Dr. Luken oikeuteen, koska tämä oli ahdistellut häntä seksuaalisesti. Kesha taisteli tuottajaa vastaan oikeudessa päästäkseen irti levytyssopimuksestaan, mutta oikeus päätti toisin. Tuomio käytännössä lopetti Keshan uran, sillä oikeus ei suostunut mitätöimään sopimusta.

Nyt räppäri The Game on antanut julkisuuteen poikkeuksellisen rajun lausunnon aiheesta. Räppäri totesi TMZ-julkaisulle Hollywoodissa, että Keshan ja Sonyn sopimusta voidaan verrata orjuuteen ja että orjuus on kielletty laissa. Hänen mukaansa laulajatar täytyy päästää irti sopimuksesta.

Kesha on velvollinen tekemään Sonylle Dr. Luken kanssa vielä kuusi albumia. Kesha on vaatinut päästä tekemään musiikkia toisen tuottajan kanssa, mutta levy-yhtiö ei ole siihen suostunut. Kesha on pyytänyt fanejaan rukoilemaan uransa puolesta.