Toimittaja pelasti ihmisen suorassa TV-lähetyksessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Houstonin ABC13-uutiskanavan katsojat pääsivät seuraamaan taannoin jännitysnäytelmää, kun reportteri pelasti pulaan joutuneen miehen suorassa lähetyksessä. Tilanne tapahtui tulvavesien täyttämässä Houstonissa maanantaina 18. huhtikuuta.

Steve Campion oli tekemässä tulvia koskevaa reportaasia, kun hän huomasi veteen uppoamaisillaan olevan auton. Ajoneuvon sisällä oli mies, joka yritti päästä ulos autostaan.

– Jätä autosi ja ui, Steve huusi pulassa olevalle miehelle.

Auton kuljettaja yritti uida tulvavedessä, mutta ei ollut pysyä pinnalla. Tässä vaiheessa uutistoimittaja riensi paikalle ja auttoi miehen kuivalle maalle.

Rajujen sateiden aiheuttamat tulvat ovat aiheuttaneet laajamittaista tuhoa Teksasin Houstonissa. CNN-uutissivuston mukaan viranomaiset ovat joutuneet evakuoimaan satoja ohmisiä kodeistaan, ja tulvat ovat aiheuttaneet sähkökatkoksia tuhansiin koteihin. Ainakin viisi henkeä on saanut surmansa kaupunkia koetelleissa tulvissa.