Turisti, älä laskeudu kamelin selästä näin

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kameliajelut ovat monissa kauniita hiekkadyynejä ja aavikkoja sisältävissä maissa suosittuja retkiä turistien keskuudessa. Eräs kaveriporukka oli ollut Algerian matkallaan kameliajelulla, joka päättyi yhden miehen osalta hieman kivuliaammin kuin muiden.

Liveleak on julkaissut YouTube-kanavalleen hauskan videon, jossa mies laskeutuu ryminällä kamelin selästä alas. Kaverit kuvaavat videolle miten mies pääsee alas kamelin päältä, mutta he päätyvätkin tallentamaan melko hauskan hetken kameraan kun ystävä putoaakin päälleen.

Kamelin selässä istunut mies ei tainnut varautua siihen, että kameli laskeutuu melko jyrkässä kulmassa alaspäin taittamalla etukoipensa ja kumartumalla. Miehen tasapaino pettää heti, minkä seurauksena se putoaa suoraan pää edellä hiekkaan kaverien nauraessa taustalla.