Chrissy Teigen esitteli pienokaisensa – suloinen kuva verkkoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Chrissy Teigen sai juuri esikoisensa hänen laulajamiehensä John Legendin kassa. Pariskunta on kotiutunut uuden tulokkaan kanssa viimein sairaalasta ja aloittanut yhdessä vauvantuoksuisen arjen.

Chrissy Teigen on julkaissut itsestään omalle Instagram-tililleen hellyttävän kuvan, jossa hän pitää pientä tytärtä sylissään. Teigen ihastelee sylissä makoilevaa nyyttiä, jota perheen koirakin on tullut viereen ihmettelemään. Äiti on ilmeisesti keksinyt Luna-tytölle jo uuden hellittelynimen, ja kutsuukin pikkuista kuvatekstissä Lulu-nimellä.

14. huhtikuuta maailmaan syntynyt Luna Simoneksi nimetty vauva painoi syntyessään kolme kiloa. Pikkuinen tytär on vienyt täysin tuoreiden vanhempien sydämen, ja odotettavissa onkin varmasti vielä myöhemmin monia suloisia kuvia uudesta vauva-arjesta pariskunnan sosiaalisissa medioissa.

hi my lulu!

Kuva, jonka chrissy teigen (@chrissyteigen) julkaisi