Gigi Hadidin ja Zayn Malikin hellät hetket kuvissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallin uraa tekevä 20-vuotias Gigi Hadid kuvasi Vogue-lehteä varten muotikuvia, joissa hän sai poseerata oman rakkaansa kanssa. Vogue on julkaissut kuvauksista suloisen videoleikkeen, jossa Gigi Hadid ja Zayn Malik hempeilevät kameroiden edessä.

One Direction -poikabändistä erottuaan omalle soolouralle lähtenyt Zayn Malik pääsi poseeraamaan Vogue-lehteen oman mallikaunottarensa kanssa. Valokuvaaja oli innoissaan pystyessään tallentamaan aitoa pariskunnan välistä kemiaa ja nuorta rakkautta valokuviin, jotka tullaan julkaisemaan Voguessa.

Kuvauspaikkana toimi tällä kertaa Italian romanttinen Napoli, jossa pariskunta käveli sateisilla kaduilla, poseerasi moottoripyörän kanssa ja hempeili sängyssä alusvaatteisillaan. Kuvauksissa toisiaan suukotteleva superpari näyttää todella kauniilta ja vastarakastuneelta yhdessä, mikä sai valokuvaajana toimineen Mario Testinon iloiseksi.