Iso Lerssi on tavallista suurempi suuhunpantava

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosituista hiphop-artisteistaan paremmin tunnettu levy-yhtiö Rähinä on nyt tehnyt uuden aluevaltauksen ja lähtenyt mukaan elintarvikkeiden bisnekseen. Rähinä on nimittäin suunnitellut oman makkaransa yhteistyössä Poutun kanssa.

Tuloksena syntyi grillimakkara Iso Lerssi, joka tulee myyntiin 20. huhtikuuta. Makkaran kerrotaan olevan nimensä mukaisesti kooltaan neljänneksen tavallisia grillimakkaroita suurempi.

– Tämän kohderyhmän tavoittaminen on ollut perinteiselle lihajalostealalle haastavaa. Kun saimme ehdotuksen tuottaa ryhmälle oma grillimakkara, innostuimme ideasta heti, taustoittaa Poutun toimitusjohtaja Heikki Laitala.

Rähinä Recordsin luova johtaja Joonas Wörlin kertoo, että Pouttu antoi heille vapaat kädet niin tuotekehityksen, pakkaussuunnittelun kuin brändäyksenkin suhteen.

– Tuote suunniteltiin tiiviissä yhteistyössä levy-yhtiömme artistien kanssa, jotta tuotteesta saatiin mahdollisimman heidän tyylisensä. On ollut hienoa tehdä yhteistyötä Poutun kanssa ja päästä samalla tekemään näköistämme urbaania populaarikulttuuria, hän toteaa.