Uskomaton muutos! Meikkitaiteilija loihti taviksista huippukaunottaria

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meikit pystyvät muuttamaan ihmisten ulkonäköä melko paljonkin kun niillä osataan peittää ja korostaa oikein. Tämän vuoksi monet miehet ovatkin olleet sosiaalisessa mediassa jyrkästi sitä mieltä, että naiset huijaavat meikkien avulla miehiä muuttaessaan kasvonsa näyttämään aivan toisenlaiselta kuin ne ilman meikkiä ovat.

22-vuotias meikkitaiteilija vähät välittää siitä mikä määrä meikkiä on muiden mielestä hyväksyttävää. Venäläinen Goar Avetisyan käyttää hyödykseen kaikkia mahdollisia meikkivinkkejä ja tekniikoita muuttaessaan asiakkaidensa kasvot virheettömiksi ja heidän silmissään kauniiksi.

Goar Avetisyan julkaisee Instagram-kanavallaan omia meikkivinkkejään ja videoita meikeistä, joita hän on tehnyt asiakkailleen. Nainen on muokannut asiakkaidensa ulkonäön kokonaan ja saanut peittoon vaikeitakin iho-ongelmia. Disney-prinsessoiksi muuttuneet nuoret naiset näyttävät hetkessä todella itsevarmoilta ja nauttivat selvästi naisen loihtimasta meikistä.

Soft and gentle ? bride ??? Признавайтесь, кто хочет замуж?)?????? dress / платье @weddingrooms

Video, jonka Гоар Аветисян (@goar_avetisyan) julkaisi

Good night , my loves ??? сладких , добрых, праведных снов всем ❤️??

Video, jonka Гоар Аветисян (@goar_avetisyan) julkaisi