Pusukamerassa odottamaton näky – pizzanainen varasti huomion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Urheilutapahtumissa yleisöä viihdytetään väliajalla muun muassa pusukameralla, joka etsii yleisön seasta satunnaisesti pareja, joita aletaan kuvaamaan. Kameran kuvaaman parin kuuluu suudella romanttisen musiikin soidessa ja koko urheiluareenan seuratessa tilannetta.

Erään pelin aikana pusukamerassa tapahtui kuitenkin jotakin yllättävää, kun pizzaa syövä nainen varasti täysin kaikkien huomion suutelevalta pariskunnalta. Mies ja nainen alkavat suutelemaan kameran ottaessa heidät kuvaan, mutta takana näkyvä suurella nautinnolla tapahtuva syöminen onkin jotain paljon mielenkiintoisempaa.

Suutelevan parin huomion varastaa heidän takanaan oleva nainen, jolla näyttäisi olevan hyvinkin itohimoinen suhde pizzan kanssa. Nainen syö pizzaa kaksin käsin vakava ilme kasvoillaan, mikä saa muut jopa hieman paheksumaan naisen ahmimista.