Ystävät ”auttoivat” kaljuuntuvaa – maalasivat uuden hiusrajan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaljuuntuminen ja hiukset voivat olla ihmisille herkkiä ja henkilökohtaisia asioita, joihin ystävien ja läheisten ei toivoisi kiinnittävän liikaa huomiota. Eräät miehet olivat kuitenkin päättäneet tarjota auttavaa kättään ystävälle, jonka hiusrajan olivat huomanneet paenneen.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa miehet ovat päättäneet auttaa kaljuuntunutta ystäväänsä. Miehet ovat laittaneet kaverinsa pään ympärille teipin, joka näyttää ja rajaa uuden tulevan hiusrajan paikan.

Toinen kaveri kuvaa videolle kun toinen suihkuttaa auton maalaamiseen tarkoitetulla spraymaalilla kaljuuntuneelle ystävälle uuden hiusrajan. Ystävä maalaa pään mustaksi ja saavuttaa mielestään hyvän lopputuloksen, jonka näkemistä kaljuuntunut ystävä kuitenkin syystäkin hieman jännittää.