Adele kaikkien aikojen rikkain brittiläinen naisartisti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hello-hittikappaleella radioaaltoja valloittava Adele on nyt listattu Britannian kaikkien aikojen rikkaimmaksi naislaulajaksi. Naisen omaisuuden arvoksi on laskettu yhteensä 108,55 miljoonaa euroa. Menestys on jatkunut neljän vuoden tauosta huolimatta.

Adele on kartuttanut omaisuuttaan pelkästään tänä vuonna 44,7 miljoonalla eurolla. Naislaulaja edustaa ykkössijaa myös Sunday Timesin julkaisemalla 10 Richest Young Musicians in Britain and Ireland in 2016 -listalla, jossa on kaikki Brittien rikkaimmat nuoret musiikintekijät.

Kerroimme äskettäin, että Adelen elämästä suunnitellaan elokuvaa. Huhun mukaan pääosaa tulee esittämään komedienne Rebel Wilson. Adele ei ole kiistänyt eikä myöntänyt väitteitä mutta muistutti rebeliä, ettei hän tule saamaan pääosaa pelkästään plus-kokonsa ansiosta.