Facebook Messenger mahdollistaa nyt ilmaiset ryhmäpuhelut

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Facebookin Messenger-pikaviestisovellus tulee mahdollistamaan ilmaisten ryhmäpuheluiden tekemisen. Tähän asti sovelluksella on voinut soittaa vain yhden puhelun kerrallaan, toisin kuin esimerkiksi kilpailevalla Skype-sovelluksella.

Facebookin David Marcusin mukaan uudistus astuu voimaan iOS ja Android-käyttäjille tulevien 24 tunnin aikana. Ryhmäpuheluita voi soittaa painamalla ryhmäkeskusteluikkunan oikeaan yläkulmaan ilmestyvää pientä puhelimen kuvaa. Puheluita voi käydä kerrallaan 50 ihmisen kanssa.

Käyttäjä näkee puhelimensa ruudulta, ketä muita keskusteluun osallistuu. Uudistus koskee vain äänipuheluita, joten ilmaisia ryhmävideopuheluita toivoneet joutuvat edelleen käyttämään kyseiseen tarkoitukseen muita sovelluksia.