Mies anoi vapaata töistä – vaikka ei edes työskennellyt yrityksessä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Isoissa yrityksissä johtohenkilökunta ei välttämättä täysin tiedä, mitkä heidän jokaisen toimipisteensä satojen työntekijöiden nimet ovat tai millainen työilmapiiri toimipisteissä on. Eräs jekuttelija päätti ottaa tästä hyödyn irti ja kuluttaa aikaansa juksaamalla työpaikkoja, joissa hän ei edes työskentele.

YouTube-videolla mies soittelee huvikseen erääseen yritykseen ja kertoo tarvitsevansa sairaslomapäivän. Mies ei kuitenkaan ole edes sairaana vaan haluaisi lähteä ystäviensä kanssa viettämään mukavaa aurinkoista päivää ulos kalastuksen merkeissä.

Mies kertoo puhelimessa aloittaneensa kyseisissä yrityksissä työntekijänä vasta viikko sitten, mutta kaipaavansa lomaa. Mies tiedustelee puhelimessa, että voisiko hän pitää hauskan kalareissun vuoksi sairaslomaa, mikä saa yrityksen puolesta vastanneen henkilön tyrmistymään.