Lemmikkikissa olikin arvauspelinero

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit ovat yllättävän fiksuja ja oppivat monenlaisia temppuja, kun niitä opetetaan oikein. Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa kissasta kuoriutui oikea velho arvauspelin saralla. YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa kissa leikkii miehen kanssa arvausleikkiä.

Mies vaihtaa pientä esinettä nopeasti käsissään, minkä jälkeen hän sulkee esineen nopeasti toisen kämmenensä sisään. Kissan tulee seuraavaksi arvata kummanko käden sisällä esine on.

Videota kuvannut nainen yllättyy joka kerta kun kissa arvaa oikein. Kissa seuraa tilannetta ja katsoo miehen käsiä tarkkaavaisesti kun mies siirtelee esinettä kädestä toiseen. Kissa arvaa esineen paikan joka kerta, mikä vaikuttaa kyllä todella upealta tempulta ainakin vierestä katsottuna.