Rob Kardashianin överilahja kihlatulleen – erikoismaalattu Lamborghini

Autot Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rob Kardashianin perheenjäsenet ovat ilmaisseet selkeästi pettymyksensä miehen kihlautumisesta kohumalli Blac Chynan kanssa. Rikkaiden perijättärien veli heittää nyt vettä kiukaalle tuhlaamalla rahoja tuoreeseen kihlattuunsa.

Rob Kardashianin tuleva vaimo sai äskettäin lahjaksi häikäisevällä maalipinnalla päällystetyn Lamborghini Huracan. Violetin urheiluauton otaksutaan olevan arvoltaan noin 200.000 dollaria. Tuore kihlattu on julkaissut menopelistä kuvia Instagramiin.

Robin äiti Kris Jenner on sitä mieltä, että hänen poikansa tekee virheen kiirehtiessään naimisiin ja miehen sisaret ovat äitinsä kanssa samoilla linjoilla. Blac Chynan perhe on sen sijaan suhtautunut asiaan riemuiten. Blac Chyna on Robin pikkusiskon Kylie Jennerin nykyisen poikaystävän Tygan lapsen äiti ja ex-avovaimo.