Mitkä kurvit! Christina Aguilera palasi muodokkaampana kuin koskaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Christina Aguilera on tunnettu upeasta äänestään ja viime vuosina myös The Voice -ohjelman tuomaristosta. Nainen on joutunut useaan otteeseen median riepottelemaksi oman painonsa ousemisen ja laskemisen vuoksi, mutta nyt hän on ajankohtainen The Voice -ohjelmansa merkeissä.

Eilen Christina ikuistettiin The Voice Karaoke -tapahtumassa, jossa kerättiin rahaa hyväntekeväisyyteen. Samalla hänen nykyiset kurvinsa pääsivät oikeuksiinsa punaisella matolla.

Christina Aguilera kehotti taannoin haastattelussaan kaikkia naisia miettimään enemmän sitä millainen oma olo on kuin sitä miltä vartalo näyttää. Nainen toivoi, että naiset eivät olisi liian ankaria itselleen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash