Miehen törkeä ehdotus naiselle: ”Vaalentaisitko ihosi?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen suosittu meikkitaiteilija ja Instagram-julkkis Takara Allen on kuvankaunis 22-vuotias neitokainen. Allen oli saanut todella törkeän viestin eräältä treffikumppaniltaan, joka oli kertonut naiselle, että hän näyttäisi paljon paremmalta vaaleaihoisena.

Kommentti sai naisen raivostumaan, turhautumaan ja lopulta itkemään, mutta onneksi hänellä oli täydellinen vastaus miehelle valmiina.

Takara Allen oli käynyt miehen kanssa treffeillä, minkä jälkeen suhde oli jatkunut yhteydenpidolla tekstiviestein. Yllättäin mies lähetti naiselle viestin, jossa hän kysyi oliko nainen koskaan harkinnut ihonsa valkaisemista. Miehen mielestä nainen näyttäisi paremmalta jos hänellä olisi vaalea iho.

Takara Allen vastasi miehelle nasevasti kysymyksellä: ”Oletko sinä koskaan ajatellut juoda valkaisuainetta? Maailma olisi kauniimpi paikka jos joisit sitä”. Allen sai ystäviltään rohkaisevia viestejä Facebookissa ja poisti lopulta miehen tiedot kaikista hänen kontakteistaan.

#zalahairextensions

Kuva, jonka ? T A K A R A (@takarawinel) julkaisi