Musiikki palaa MTV-kanavalle – suosikkiohjelma tekee paluun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

MTV oli alun perin musiikkiin keskittynyt televisiokanava, mutta viime vuosina sen ohjelmatarjonta on koostunut lähinnä realitysarjoista. Nyt yhdysvaltalainen kanava on kuitenkin palaamassa juurilleen, ja sen ohjelmistossa tullaan näkemään jälleen puhtaasti musiikkiin keskittyviä ohjelmia.

Kanava ilmoitti torstaina tuovansa suosituin Unplugged-formaatin takaisin ohjelmistoon. Akustisista keikoista koostuvan sarjan uusia jaksoja on nähty kanavalla viime vuosina harvakseltaan, mutta nyt Unplugged aiotaan palauttaa MTV:n vakituiseen ohjelmistoon.

– Omanlaisen formaattinsa ansiosta MTV Unplugged onnistuu koskettamaan muitakin, kuin artistien suurimpia faneja. Se innoittaa vanhempaa yleisöä kuuntelemaan tämän päivän suuria artisteja, ja tämän päivän yleisöä löytämään vanhempia artisteja, MTV:n tiedotteessa kuvaillaan.

– Olosuhteet ovat vuonna 2016 oikeanlaiset Unpluggedin paluuseen, tiedote jatkuu.

MTV aloittaa myös uuden musiikkiin keskittyvän viikottaisen Wonderland-sarjan. Sarjassa tullaan näkemään artistien ja koomikoiden liveäesiintymisiä Los Angelesissa. Live-esiintymisten ohessa kuullaan artistien mielipiteitä päivän polttavista aiheista.

MTV:n muutoksilla yritetään houkutella nuoria katsojia takaisin kanavan ääreen. CNN Money -sivuston mukaan kanavan pahimpia kilpailjoita ovat nykyään verkossa toimivat suoratoistopalvelut.