Näin teet helppoja kampauksia lyijykynän avulla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pitkähiuksiset naiset voivat käyttää hiustensa kiinnittämiseen puikkoja, joiden avulla he saavat hiukset nopeasti pois kasvoilta huolettomalle nutturalle. Nyt videolla nähdään miten lyijykynät auttavat helppojen kampausten tekemisessä samalla tavalla kuin puikot.

Cosmopolitan on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa nähdään hyödyllisiä kampausniksejä, joiden päätähtinä loistavat tällä kerralla lyijykynät. Lyijykyniä pystyy käyttämään hiuspuikkojen tavoin nutturan kiinnittäjänä, mutta niistä on iso apu myös monien muiden kampausten kohdalla.

Videolla nähdään erilaisia tapoja, joilla lyijykynää voi hiustenlaitossa käyttää. Lyijykynää voi pitää esimerkiksi letittämisessä apuna, ja sen avulla voi tehdä vaikkapa pientä korkkiruuvikiharaa hiuksiin.