Poika löysi Chris Hemsworthin lompakon – sai muhkean löytöpalkkion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Chris Hemsworth oli ollut lentokentällä vaimoaan ja tytärtään vastassa, kun hän oli unohtanut lentokentän kahvilan pöydälle lompakkonsa. Hemsworth oli ajatellut, että hän ei tule enää milloinkaan näkemään lompakkoa tai sen sisältöä, mutta toisin kävi.

Rehellinen partiolaispoika oli löytänyt lompakon ja alkanut heti selvittämään kenelle se kuului. Huomatessaan, että lompakko on Chris Hemsworthin, hän oli huudahtanut äidilleen innoissaan: ”Me löysimme Thorin lompakon”.

Poika kirjoitti Hemsworthille kirjeen, jossa hän kertoi lompakon löytymisestä ja pyysi samalla lippuja hänen perheelleen The Ellen Show -keskusteluohjelmaan, koska he olivat huomanneet Hemsworthin menevän sinne vieraaksi. Perhe saapui ohjelman kuvauksiin, jossa pojalle oli luvassa suuri yllätys.

Hemsworth halusi antaa rehelliselle pojalle löytöpalkkioksi lompakon sisällön ja hieman enemmänkin. Ellen puolestaan yllätti pojan ylimääräisellä lompakolla, jonne juontaja antoi 10.000 dollaria käteistä täytteeksi.