Tässä ne ovat! YouTuben suosituimmat lemmikkijulkkikset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikeistä kuvatut videot ovat todella suosittuja verkossa. Kissa- ja koiravideoiden katseleminen onkin suotavaa, koska se tutkitusti auttaa ahdistuneisuuteen, tekee ihmisistä yhteistyökykyisempiä ja vähentää stressiä.

YouTube ja sosiaalinen media ovat tehneet joistain kissoista ja koirista todellisia superjulkkiksia, minkä lisäksi myös eläinten omistajat ovat rikastuneet suloisten lemmikkiensä avulla. WIRED-kanava päätti selvittää mitkä lemmikit ovat YouTuben suosituimpia eläinjulkkiksia.

Suosituimmat lemmikit olivat Grumpy Cat, puhuva siperianhusky Mishka, laatikoiden sisään syöksyvä Maru-kissa, kieltään näyttävä kissa Bub ja suloinen pomeranianrotuinen Boo-niminen koira. Koirat ja kissat ovat saaneet videoidensa keräämien satojen miljoonien katseluiden lisäksi myös kustannussopimuksia, sponsoreita ja jopa omia keskusteluohjelmia.