Hoverboard-temppuilijan henki senteistä kiinni – huima video verkkoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtubessa on nähty läjäpäin videoita, joissa hurjapäät kiipeilevät korkeiden rakennuten huipuille. Tuoreella videolla panokset kuitenkin kovenevat. Pilvenpiirtäjän huipulla temppuillaan nimittäin nyt tasapainoskootterin kanssa.

Videolla venäläinen Oleg Cricket esittelee hoverboard-temppuja Dubaissa sijaitsevan pilvenpiirtäjän katolla. Jo pelkästään videon alun Olegin näkökulmasta kuvattu kohta, jossa hän ajaa aivan rakennuksen reunalla, saa varmasti korkeanpaikan kammosta kärsivät haukkomaan henkeään.

Myöhemmin hurjapää seisoo käsillään ympyrää pyörivän hoverboardin päällä. Siperialaissyntyisen Oleg Cricketin uskomaton tasapainokyky on miehen verrkosivujen mukaan 16-vuotiaana aloitetun akrobatia-, voimistelu- ja stunttiharrastuksen ansiota.