Jääveistäjän uskomaton taidonnäyte – bändin soittimet jäästä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Coloradosta kotoisin oleva Tim Linhart on taitava jääveistäjä. Niin taitava, että hän osaa valmistaa jäästä jopa toimivia soittimia. Vimeossa julkaistulla Buck the Cubicle -videolla päästään tutustumaan Tim Linhartin uskomattomiin taidonnäytteisiin.

Mies on perustanut Ice Music -yhtyeen, joka esittää kokonaan jäisillä instrumenteilla soitettua musiikkia.

Videolla nähdään pätkiä Ruotsin Luuleosta kotoisin olevan Ice Musicin iglussa järjestetystä konsertista. Yhtye esittää kappaleita muun muassa jäisillä viuluilla,kitaroilla ja xylofoneilla. Jääsoittimet vaativat jatkuvaa huolenpitoa Linhartilta, sillä ne alkavat sulamaan helposti soittajien ruumiinlämmön ansiosta.

Buck the Cubicle #3 from P2 Photography on Vimeo.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat