Voihan kissanviikset mikä kampaus – tässäkö kesän trendi?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset värjäävät hiuksiaan sateenkaaren eri sävyillä tai niiden pastellimaisilla versioilla. Nykypäivänä mikään sävy ei ole liian erikoinen, joten näyttävyyttä tavoitellaan myös leikkaustyylien avulla.

Esittelyyn nousee kissanpään takaraivoonsa tyylitelleen neitokaisen Instagram-kuvat. Hattaramainen hiusväri on saanut kaverikseen kuvion, joka löytyy niskasta hiussuortuvien alta. Piilokaljun muotoileminen ei ole uusi juttu, mutta sängen värittäminen sen sijaan on nouseva trendi.

Hiuksia värjätään nykyisin fantasiamaailman tyyliin shokkiväreillä. Laserbb.kate -nimimerkki on todennäköisesti edelläkävijänä seuraavassa muoti-ilmiössä, sillä hänen kissamaista niskaleikkaustaan on esitelty useissa medioissa ympäri maailmaa. Uskaltaisitko sinä ottaa samanlaisen?