Keshan esiintyminen Coachellassa sai yleisön liikuttumaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Kesha haastoi vuonna 2014 musiikkituottajansa Dr. Luken oikeuteen, koska tämä oli hänen mukaansa ahdistellut naista seksuaalisesti. Kesha kuitenkin hävisi jutun eikä oikeus suostunut mitätöimään artistin sopimusta.

29-vuotias Kesha esiintyi pitkästä aikaa suurelle yleisölle Coachella-festivaaleilla. Fanit olivat innoissaan laulajattaren tunteellisesta esityksestä, ja moni kokikin naisen olevan viimein vapaa vaikka hän ei sitä kirjaimellisesti olekaan.

Kesha on kertonut Instagram-kuvansa yhteydessä, että hän pääsisi vapaaksi sopimuksestaan sillä ehdolla, että hän suostuisi valehtelemaan keksineensä raiskussyytökset alusta lähtien. Nainen kuitenkin kertoo olevansa mielummin sopimuksen vanki kuin valehtelevan väärin tehneen tuottajan puolesta.