Keshan esiintyminen Coachellassa sai yleisön liikuttumaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Kesha haastoi vuonna 2014 musiikkituottajansa Dr. Luken oikeuteen, koska tämä oli hänen mukaansa ahdistellut naista seksuaalisesti. Kesha kuitenkin hävisi jutun eikä oikeus suostunut mitätöimään artistin sopimusta.

29-vuotias Kesha esiintyi pitkästä aikaa suurelle yleisölle Coachella-festivaaleilla. Fanit olivat innoissaan laulajattaren tunteellisesta esityksestä, ja moni kokikin naisen olevan viimein vapaa vaikka hän ei sitä kirjaimellisesti olekaan.

Kesha on kertonut Instagram-kuvansa yhteydessä, että hän pääsisi vapaaksi sopimuksestaan sillä ehdolla, että hän suostuisi valehtelemaan keksineensä raiskussyytökset alusta lähtien. Nainen kuitenkin kertoo olevansa mielummin sopimuksen vanki kuin valehtelevan väärin tehneen tuottajan puolesta.

Uusimmat