Kim Kardashian paljasti Kanye Westin hellyttävän kuntoilurutiinin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa nähdään paljon vanhempia, jotka käyttävät pieniä lapsia apunaan kuntoilemisessa. He liikkuvat lastensa kanssa ja käyttävät näitä myös mukavana lisäpainona. Nyt Kanye West on alkanut treenaamaan samalla tavalla ja ottanut North-tyttären mukaan treenihetkeensä.

Kesäkuussa kolme vuotta täyttävä North-tytär näyttäisi olevan isänsä punnertamisesta innoissaan. Kim Kardashian on jakanut Snapchat-kanavallaan hellyttävän videon tilanteesta, jossa Kanye yrittää treenata, mutta North pitää kuntoilua lähinnä hauskana leikkinä.

Pikkutyttö antaa 38-vuotiaalle isälleen hieman lisähaastetta punnertamiseen kiivettyään isänsä selkään. Kanye tekee punnerruksia puhkuen, kun Kim naureskelee ja kuvaa hellyttävän kaksikon toimia taustalla.