Perhe yritti tuhota torakat – räjäyttivät vahingossa kotinsa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Torakan on sanottu selviytyvän jopa ydinpommista. Torakoita on aina ollut ja tulee aina olemaan. Ihmisten on hyväksyttävä nämä inhottavat pikkueläimet osaksi elämää. Yleensä torakat kuitenkin kestävät niitä vastaan käytettyjä torjunta-aineita hyvin, ja myrkyistä saattaa olla huomattavasti enemmän haittaa ihmisille.

Näin kävi myös Yhdysvaltojen Asburyssa asuvalle perheelle. He räjäyttivät vahingossa kotinsa ja heidät toimitettiin sairaalaan tarkastettavaksi, Asbury Park Press uutisoi.

Perhe oli suihkuttanut asuntoonsa suuren määrän hyönteismyrkkyä torakkainvaasion tappamiseksi. Valitettavasti kaasuhellassa ollut liekki leimahti myrkystä ja aiheutti valtavan räjähdyksen asunnossa. Kodin ikkunat menivät rikki. Torakoille ei käynyt kuinkaan ja ne jatkoivat elämäänsä ihmisten asunnossa entiseen tapaan. Perheen kannattaa tilata ammattilainen torjumaan hyönteiset.