Pikkutyttö ei halunnut auringon laskevan – hellyttävä reaktio

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessa ihmiset odottavat kesää lämpimämmän sään vuoksi ja siksi, että auringonvaloa riittäisi pidempään. Moni suomalainen varmasti pystyykin talvella samaistumaan pikkutyttöön, joka raivostui sen vuoksi, että aurinko laski.

Jamilah Lemieux on kuvannut videolle hauskan tilanteen siitä kun hänen tyttärensä on suuttunut auringonlaskulle. Tyttö ei halunnut, että aurinko laskee, minkä vuoksi hän alkoi kiukuttelemaan äidilleen, joka ei voinut kuin huvittua tilanteesta.

Äiti yritti selittää tyttärelleen, että aurinko laskee sen vuoksi, että myös muissa maissa lapset saisivat nauttia auringosta. Tämä ei kuitenkaan riittänyt selitykseksi tytölle, joka ei missään nimessä halunnut jakaa aurinkoa kenenkään muun kanssa.