Sampo Kaulanen valittiin Suomen iloisimmaksi yrittäjäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias, Jounin Kaupan yrittäjä Sampo Kaulanen, on valittu juuri Suomen iloisimmaksi yrittäjäksi. Ilmarisen järjestämässä äänestyksessä voittajaksi selviytynyt Kaulanen tunnetaan erityisesti sosiaalisen median supertähtenä.

– Yrittäjänä olen sellainen, joka katson lähes kaikki kortit, mitä eteen isketään. Jos saan jonkun idean päähäni, niin yleensä lähden sitä toteuttamaan lähes miettimättä, mihin se johtaa. Teen päätöksiä myös unien perusteella. Olen analyyttisen yrittäjän ja ihmisen täysi vastakohta, Sampo Kaulanen kommentoi kilpailusivulla.

Somejulkkis on tullut tunnetuksi lukemattomista kilpailuista ja hulvattomista tempauksista.

– Rentoudun, kun saan tehdä uusia juttuja ja siitä irtoavat myös parhaat kiksit. Vaikka työ on samalla harrastus, koitan olla kuormittamatta itseäni koskaan ihan pilkkuun asti. Tulee äärettömän hyvä fiilis, kun porukka arvostaa tekemiäni juttuja. Mie olen ihan perus kylähullu Lapista, joka ei vaan häpeile tuoda sitä esiin.