Vaativasta kissamakista Youtube-tähti – vaati lapsia rapsuttamaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kissamakit eivät nimestään huolimatta ole sukua kissoille. Madagaskarissa elävillä, myös rengashäntämaki -nimellä tunnetuilla puoliapinoilla on kuitenkin selkeästi kotikissojen kaltaisia tapoja, kuten tuore video paljastaa.

Youtube-käyttäjä Subbu Bisin tuoreella videolla nähdään kaksi lasta, jotka rapsuttelevat maassa oleilevaa kissamakia. Eläin nauttii selkeästi rapsutuksista ja huomion keskipisteenä olemisesta.

Jossain vaiheessa lapset kuitenkin lopettavat kissamakin selän rapsuttamisen. Tämä ei ole selvästikään eläimen mieleen, sillä se alkaa osoittelemaan vaativasti selkäänsä kädellään. Sama ele toistuu joka kerta kun rapsuttaminen loppuu, eikä lapsiparoilla ole muuta vaihtoehtoa kuin myöntyä itsetietoisen rengashäntämakin vaatimuksiin.