Lil’ Kim julkaisi vanhan kuvansa – et tunnista enää samaksi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kauneusleikkaukset ja täyteaineilla tehtävät toimenpiteet ovat edistyneet viime vuosien aikana niin paljon, että niiden jälkeä ei enää ole edes tunnistaa luonnollisista kasvoista. Moni julkisuuden henkilö on lähtenyt muutosleikkiin mukaan ja päätynyt vähitellen näyttämään täysin vieraalta henkilöltä.

41-vuotias räppäri Lil’ Kim kuuluu niihin naisiin, jotka ovat muuttaneet kasvonsa vuosien saatossa täysin tunnistamattomiksi erilaisten toimenpiteiden ansiosta. Kim on ihonväriltään paljon vaaleampi kuin aiemmin, hän on leikkauttanut nenänsä ja tehnyt varmasti myös monia muita leikkauksia muuttaakseen ulkonäköään näin dramaattisesti.

Lil’ Kim julkaisi Instagram-tilillään vuosia vanhan kuvasarjan, jossa nainen poseeraa entisen poikaystävänsä The Notorious B.I.G.:in kanssa. Vanhassa kuvassa Kim näyttää kasvoiltaan ja ihonväriltään täysin eri ihmiseltä kuin nykyään.

Miami Heat!!! ???

Kuva, jonka Lil' Kim (@lilkimthequeenbee) julkaisi