Malesialainen luksushotelli on kuin kukka veden yllä

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uusi lomaparatiisi Lexis Hibiscus sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Malesian pääkaupunki Kuala Lumpurista. Kyseessä ei kuitenkaan ole tavallinen hotellikeskittymä, sillä se on rakennettu suurimmaksi osaksi turkoosin meren päälle. Ilmakuvat paljastavat salaisuuden.

Port Dicksonin henkeäsalpaavissa maisemissa avautuva hotellikeskus Lexis Hibiscus on Malesian kansalliskukan, eli kiinanruusun, muotoon rakennettu kompleksi. Rannalla seisoo majoitusliikkeen päärakennukset, mutta meren päälle rakennetussa huoneistokeskittymässä on yhteensä 522 huippuunsa varusteltua villaa.

Kun rantahotellien huoneet lasketaan mukaan, on hotelliketjulla 639 huonetta. Huoneita saa varattua esimerkiksi avajaistarjouksena ensi syksylle noin 200 eurolla per yö. Meren päälle rakennetut huoneistot ylttävät yli 1,2 kilometrin päähän ulapalle ja niissä on omat uima-altaat, saunat ja lasiseinien tarjoamat ja merinäköalat.

Sviittitarjonnasta saa valita luksusmajoitusta aina presidenttisviitteihin saakka. Kompleksissa on yhteensä yhdeksän ravintolaa ja keskittymän vieressä komeilee Malesian suurin merisuihkulähde. Hotellivieraille tarjotaan myös helikopterikyyditystä pääkaupungista maksua vastaan.