Petri Nygård ei ehkä julkaise enää levyjä: ”Ovatko ihmiset enää valmiita?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkiräppäri Petri Nygård teki näyttävän paluun saatuaan levytyssopimuksen Universal-yhtiölle. Miehen tuore paluusingle Pannaan Suomi kuntoon nousi suoraan Spotifyn listaykköseksi, ja tulossa on todennäköisesti vielä lisää Nygårdin listahittejä. Räppäri käväisi eilen Staran haastattelussa.

– Kyllähän tässä biisejä ja keikkoja ollaan tehty koko ajan ja jotenkin olen itsekin odottanut tämän biisin tuloa. Tämän biisin menestyksen myötä voidaan suunnitella sitten jatkoa. Nykyinen sykli on niin nopea, että nyt ehdottomasti nopeasti lisää biisejä. Kyllä on paljon tuloillaan jo muutenkin, Petri Nygård kertoi.

Jatkossa räppäri harkitsee seuraavansa monia hittiartisteja, jotka ovat ilmoittaneet jättävänsä jatkossa kokonaiset albumit julkaisematta. Monet supertähdet nimittäin julkaisevat nykyisin enää vain singlejä ja muutaman kappaleen EP-julkaisuja aikaisempien albumien sijaan.

– Nykyisin en uskalla sanoa edes mistään levyistä, kun nykyinen trendi näyttää olevan se, että kukaan ei enää julkaise levyjä. Eikös Anssi Kela ja JVG jo sanoneet, että eivät tee enää mitään levyjä? Olen vielä vähän kahden vaiheilla. Pystyisin julkaisemaan saman tien vaikka kaksi levyä nyt heti, mutta en tiedä mikä siinä olisi idea ja focus.

– Ja ovatko ihmiset enää valmiita sellaiseen pläjäykseen? Tuntuu, että nyt tulee vaan biisejä, biisejä ja biisejä. Tää on vähän vaikea juttu. Muissa musiikkityyleissä albumeilla on ehkä hieman erilainen merkitys. En mä tiedä. Tässä nyt katsellaan avoimin mielin.

Kuuntele hitti Spotifystä tästä linkistä.