Autonkuljettaja: Prince ei puhunut sanaakaan treffeillä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin epäselvissä olosuhteissa menehtynyt supertähti Prince oli tunnetusti hieman erikoinen persoona, ja nyt hänen autonkuljettajansa on avannut sanaisen arkkunsa medialle. Hän nimittäin paljasti, että deittaillessaan poptähti Sheena Eastonia Prince ei puhunut sanaakaan.

Sanojen sijaan Princen halusi, että kaikki hänen ja Eastonin välinen kommunikaatio käytäisiin silmillä ja eleillä. Autonkuljettaja Al Bowmanin mukaan tapahtumahetkellä vuonna 1985 vasta 25-vuotias julkkiskaunotar ihastui Princen ajatukseen ja oli siitä innoissaan.

– Prince ei suostunut sanomaan seuralaiselleen sanaakaan koko kolmen tunnin aikana. Ne olivat erikoisimmat treffit, jotka olen koskaan nähnyt, Bowman kertoi.

Edes suudelmaa Easton ei kuitenkaan tuolloin saanut. Sittemmin heidän välilleen syntyi kuitenkin salainen romanssi. Prince kirjotti myös musiikkia Sheena Eastonille.