Ahdistelija iski naiseen hississä – huomasi pian valinneensa väärän uhdin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naisten kokema seksuaalinen ahdistelu on ollut viime vuosina merkittävästi näkyvämmin esillä kuin aiemmin, ja asiaan onkin kiinnitetty monin paikoin aikaisempaa enemmän huomiota. Esimerkkejä ahdistelusta nähdään kuitenkin verkossa lähes viikoittain.

Nyt vuorossa on hieman toisenlainen tapaus, sillä Kiinassa kuvatulla valvontakameran videolla nähdään miten nainen joutuu hississä ahdistelijan uhriksi. Osat kuitenkin vaihtuivat nopeasti, kun nainen sai tarpeekseen ahdistelusta ja päätti lopettaa sen kertaheitolla.

Nainen oli videon perusteella harrastanut hieman itsepuolustusta, mikä näkyi miehen elämässä saman tien ja vielä seuraavina päivinä. Nainen nimittäin lopetti ahdistelun lyhyeen murjomalla miehen huonoon kuntoon. Siperia opetti tälläkin kerralla.