Suomen tankotanssimestari munkin perässä – näinkin voi venytellä?

Terveys Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen tankotanssitähti ja -mestari Henriikka Roo on tullut tunnetuksi upeilla esityksillään, ja taannoin niitti jälleen kansainvälistä menestystä voittamalla Tukholmassa Pole Theatre -tankotanssikilpailun ammattilaissarjan. Nyt Roo esittelee miten Vappuna voi harrastaa venyttelyä.

Henriikka nauttii ninmittäin vappumunkkinsa hieman erikoisempaan tyyliin, sillä narun päähän solmittu munkki toimii hänellä spagaattivenyttelyn tehosteena. Staran lukijoille Roo kertoi omat vinkkinsä parempaan venyttelyyn.

– Venyttelyvinkkinä kaikille voin kertoa että kannattaa ennemmin venytellä lyhyitä aikoja kerrallaan ja useamman kerran viikossa kuin harvemmin ja kovin pitkään kerrallaan. Venyttelyä voi myös yhdistää arkisiin askareisiin kuten hampaiden pesu tai television katselu, Henriikka Roo kertoi.

Maaliskuussa Henriikka Roolta revähti vasen olkapää kesken treenien.

– Kuntoutuminen on edennyt melko hyvin, vaikka välillä on tuntuukin turhauttavalta, kun ei pääse vielä treenaamaan uusia hurjempia temppuja vasemmalla kädellä. Teen nyt tosi paljon fysioterapeuttini määräämiä kuntouttavia ja stabiloivia harjotteita olkapäille mm. jumppakuminauhaa käyttäen.