Opiskelijabileiden seuraus – mies sammui pisuaariin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Alkoholintäyteiset opiskelijabileet ovat päättyneet erään miehen kohdalla epäonnisella tavalla Pavlov’s Bar -ravintolassa, Etelä-Carolinassa. Illanvietosta väsynyt opiskelija oli vessakäynnin yhteydessä päättänyt ottaa nokoset suojaisassa ja rauhallisessa paikassa.

Paikalle saapuneet kaverukset olivat löytäneet sammuneen ystävänsä miesten vessan urinaalista. Yksi kavereista on ottanut kuvan huvittavasta, mutta ällöttävästä tilanteesta. Humalaisen opiskelijan nukkumapaikka on naurattanut ihmisiä sosiaalisessa mediassa.

Reddit-sivustolla kuvan julkaissut mies on paljastanut, että kyseisessä ravintolassa oli yliopisto-opiskelijoiden järjestämät juhlat. Urinaalissa makaavalla miehellä oli ilmeisesti mennyt huikalla pieleen. Ehkäpä mies on ottanut tapauksesta opikseen ja nauttii alkoholia seuraavalla kerralla huomattavasti vähemmän.

View post on imgur.com