Suomalaisnainen tilasi mekon eBaystä: ”Suorastaan kusetusta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime päivinä verkossa on levinnyt valokuvia useista tapauksista, joissa ihmiset ovat tilanneet verkkokaupoista mekkoja, jotka eivät ole lopulta asiakkaalle saapuessaan olleet aivan sitä mitä mainoskuvat olivat antaneet ymmärtää. Nyt tällainen tapaus on sattunut myös Suomessa.

Staraan otti yhteyttä perheenäiti, jonka tytär tilasi eBaystä itselleen mekon. Ensin tytär odotteli kuukausia mekon postittamista, ja viimein vasta palautteen jälkeen mekko postitettiin ostajalle. Pitkän odotuksen jälkeen mekko viimein saapui, mutta se ei ollut aivan sellainen kuin odotettiin.

Staran lukijan kuva
Staran lukijan kuva

– Hirveä pettymys, kun mekko viimein saapui. Se ei todellakaan näyttänyt yhtään miltä myyjän kuvassa. Laitoin heti myyjälle palautetta virheestä ja vaadin korvausta, äiti kertoi Staralle.

– Tyttö on surkeana, kun ei saanut haluamaansa kaunista mekkoa ja hänellä ei ole aikaa eikä rahaa ostaa tai tilata enää uutta mekkoa… Mä en kyllä luovuta, vaan vaadin jotain hyvitystä, koska toihan on suoraa kusetusta. Onneksi Ebay puuttuu todella herkästi riitatilanteisiin ja täähän on ihan selvä tapaus.

Perheenäiti kertoo ottaneensa yhteyttä Staraan, koska hän haluaa tyttärensä kanssa varoittaa muita vastaavassa tilanteessa olevia siitä, että kuluttajansuoja on tällaisissa tilanteissa melko heikko. Verkkokaupassa kannattaakin tilata tuotteista pääasiassa sellaisista yrityksistä, joista muut ovat jo saaneet hyviä kokemuksia.