AY-liiton kampanja karille: ”Se Vappu, kun parempi puoliskosi onkin töissä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ammattiliitot ovat kuluneen vuoden aikana joutuneet kerta toisensa jälkeen joutuneet puolustelemaan olemassaoloaan, kun monet liitot ovat ajautuneet vakaviin näkemyseroihin omien jäsentensä kanssa. Samaan aikaan mediat ovat paljastaneet AY-liittojen rahastavan verottomasti kaikkein köyhimpien kansalaisten vuokrilla.

Parhaillaan sosiaalisessa mediassa leviää vauhdilla Palvelualojen ammattiliitto PAMin kampanjakuva, jonka oli ilmeisesti tarkoitus kritisoida kauppojen vapautuneita aukioloja.

Kampanja ei kuitenkaan mennyt aivan kuten PAM oli toivonut, sillä ”Se Vappu, kun parempi puoliskosi onkin töissä” -slogan on saanut suomalaisilta hieman toisenlaisen vastaanoton. Kuva on saanut aikaan varsinaisen kommenttien vyöryn, kun se on julkaistu jo useissa foorumeissa. Jopa PAMin omalla Facebook-sivulla ulostuloa ihmetellään, sillä suurin osa kuvaa kommentoineista on tyytyväisiä, että heillä on töitä.

– Mahdollista vain Suomessa: Ammattiyhdistysliike, jonka mielestä on perseestä, että ihmisillä on töitä, eräs kommentoineista toteaa.

– Viime vuonna olin työtön, nykyinen tilanne on huomattavasti parempi. Onko se huono asia? toinen ihmettelee.

Kohun myötä kampanjakuva on alkanut elää omaa elämäänsä verkossa, sillä siitä on tehty jo useita parodiaversioita.

PAM-kampanjan parodiakuva
PAM-kampanjan parodiakuva
PAM-kampanjan parodiakuva
PAM-kampanjan parodiakuva
PAM-kampanjan parodiakuva
PAM-kampanjan parodiakuva