Jennifer Lopezin miehen vienyt povipommi uhkeana gaalassa – illan halutuin daami?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinomuusikko Marc Anthony paljasti taannoin menevänsä astelevansa tyttöystävänsä kanssa alttarille ennen marraskuun loppua. Anthony on ollut kihloissa venezuelalaisen mallin Shannon De Liman kanssa jo pitkään. Nyt pariskunta on nähty julkisuudessa.

Shannon ja Marc poseerasivat eilen kuvaajille Billboard Latin Music Awards -gaalaillan punaisella matolla Miamissa, Floridassa.

Shannon ja Marc ovat tunteneet toisensa jo vuosia. Huhujen mukaan he tapailivat toisiaan vuonna 2012, kun Marc Anthony erosi vaimostaan Jennifer Lopezista. Romanssia ei kestänyt pitkään ja pari lopulta erosi. Eron jälkeen he kuitenkin huomasivat kuuluvansa yhteen ja alkoivat seurustella uudelleen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash