Katusoittaja aloitti esiintymisen – sitten kissat ilmestyivät paikalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Katusoittajille saattaa olla vaikeaa löytää yleisöä, varsinkin jos musisointia harrastaa Kuala Lumpurin kaltaisen miljoonakaupungin kaduilla. Facebookissa levinneellä videolla tavataan kuitenkin mies, jonka musiikista nauttii tavallista söpömpi kuuntelijakunta.

Facebook-käyttäjä Rasil Ibrahimin jakamalla videolla nähdään mies, joka soittaa kitaraansa Malesian pääkaupungin kaduilla. Muusikon äärelle on kerääntynyt neljä kissanpentua. Pienet kissat tuijottavat ja kuuntelevat miehen musisointia erittäin kiinnostuneen ja haltioituneen oloisina.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat