Mitä muodot! Kim Kardashianin uimapuku asetti povipommi-termille uuden riman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashian paljasti äskettäin nettisivujensa kyselytunnilla harrastaneensa seksiä lentokoneessa ja päässeensä kyseisen kerhon jäseneksi. Maailman tunnetuimpiin kurvittariin lukeutuva Kim ei ole viime aikoina juuri esiintynyt julkisesti uikkareissa tai bikineissä, mutta nyt niin on käynyt.

Kim kuvattiin nimittäin eilen Islannissa juhlimassa Kourtney-siskonsa 37-vuotissynttäreitä Blue Lagoonilla, jossa hän pulahti kuumaan veteen poikkeuksellisen suurella kaula-aukolla varustetussa uimapuvussa. Matkalta tehdään jaksoja perheen realitysarjaan, joten nytkin mukana oli kokonainen kuvausryhmä.

Lentokoneseksin paljastettuaan Kim Kardashian paljasti taannoin myös, että lentokone ei ole erikoisin paikka, jossa hän on harrastanut seksiä. Nainen kertoi sekstailleensa jopa elokuvateatterissa. Kimillä ja Kanyella on kaksi lasta. Tarina ei kerro, onko heistä toinen tai molemmat saaneet alkunsa julkisella paikalla harrastetun seksin ansiosta.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash